Jupiter retrograd în Scorpion 2018: Horoscop pentru Leu

Între 8 martie – 10 iulie 2018, Jupiter va fi retrograd în Scorpion. Despre semnificaţia lui Jupiter aflat în Scorpion şi despre influenţa sa când e retrograd, am scris detaliat în articolul Jupiter retrograd în Scorpion, în anul 2018. În articolul de faţă nu voi repeta acele informaţii, ci îţi prezint horoscopul pentru cei născuţi în zodia Leului, pentru perioada 8 martie – 10 iulie.

 

Deja din octombrie 2017 şi până în noiembrie 2018, Leii simt o îmbunătăţire ce ţine de viaţa de familie şi/sau de cămin. E posibil să schimbe locuinţa (poate chiar se mută în străinătate), să facă bani vânzând bunuri imobiliare, să primească musafiri sau chiar să li se mărească familia. Jupiter este planeta optimismului, a expansiunii, a dezvoltării, a norocului – iar toate aceste influenţe pozitive se simt în zona familiei.

Între 8 martie – 10 iulie, te vei gândi şi mai mult la familie. Dacă ai rude pe care nu le-ai mai văzut de ani de zile, s-ar putea să le contactezi acum. La fel, poate fi vorba şi despre o reuniune de familie sau o întâlnire cu prieteni din copilărie. Te va interesa acum să afli informaţii despre arborele genealogic al familiei tale sau despre trecutul acesteia.

Fiind vizat şi căminul: poate te gândeai de ceva vreme să îţi renovezi locuinţa. Ei bine, acum e momentul potrivit pentru a face acest lucru.