11/12 iunie 2012: Jupiter trece în Gemeni

În 11/12 iunie, Jupiter trece în Gemeni, după un tranzit de un an în zodia Taurului. Până în luna iunie, am fost preocupaţi de siguranţa materială: situaţia financiară, investiţii, etc. Odată cu trecerea lui Jupiter în Gemeni, accentul se va pune mai mult pe comunicare, pe negociere şi pe inteligenţă. Pe plan personal, Jupiter în Gemeni ne va ţine foarte ocupaţi şi va aduce multe discuţii, contacte, schimburi de impresii, călătorii scurte, negocieri – va fi favorizat tot ce ţine de comunicare şi de deplasări.

Jupiter este planeta optimismului şi a dezvoltării. Tranzitul său printr-o anumită casă astrologică aduce expansiune şi noroc în acel domeniu. Starea de bine pe care o aduce cu sine Jupiter va fi resimţită timp de aproximativ un an de zile.
Pentru a determina exact în ce mod vă influenţează tranzitul lui Jupiter, trebuie analizată astrograma natală. Per ansamblu, însă, există anumite tendinţe pentru fiecare zodie.

Berbecii vor fi foarte activi şi ocupaţi, vor avea de rezolvat o mulţime de lucruri şi vor face multe călătorii scurte, drumuri, comisioane. E posibil chiar să îşi cumpere un autovehicul nou sau un aparat care îi ajută să comunice: telefon, fax, computer. Vor fi mai comunicativi decât în alţi ani şi vor avea succes când vine vorba de negocieri. De asemenea, ar fi un an bun pentru a învăţa şi pentru a se perfecţiona.

Taurii vor avea noroc pe plan financiar. Dacă au avut probleme în acest domeniu, acestea s-ar putea rezolva acum, probabil prin apariţia unei noi modalităţi de a câştiga bani. Dacă voiau să ia un credit, acum li se va aproba creditul respectiv. De asemenea, unii neativi s-ar putea gândi acum să îşi cumpere o casă nouă, un teren sau orice bun material.

Gemenii vor fi, în următorul an, mai optimişti, mai veseli şi mai bine văzuţi decât până acum. Se distanţează de trecut şi privesc totul mult mai relaxat şi cu încredere în sine. Vor avea succes în general, mai ales dacă activităţile lor presupun contact cu publicul – pentru că cei din jur vor fi încântaţi de prezenţa lor.

Racilor, Jupiter le va aduce linişte sufletească. Îi va ocroti pe plan spiritual, psihologic. Vor reuşi să se detaşeze de problemele din trecut. Nativii vor fi mai sensibili şi mai altruişti. Urmează o perioadă cu multe gânduri, vise şi o atracţie crescută faţă de tot ce ţine de ocult. Vor avea o mare forţă de regenerare şi de a trece peste orice probleme. E posibil să înceapă chiar o aventură secretă.

Leii şi-ar putea împlini, în următorul an, un vis, ar putea atinge un anumit ţel sau chiar mai multe. Tot ce ţine de idealuri şi de ţeluri în viaţă este favorizat. De asemenea, ar putea cunoaşte oameni noi sau îşi vor face mulţi prieteni. Jupiter le aduce noroc în tot ceea ce ţine de activităţi în grup şi de comunicare cu masele.

Pentru Fecioare, va urma un an excelent în ceea ce priveşte imaginea publică, dar şi cariera. Le vor fi recunoscute, în sfârşit, meritele şi cei din jur îi vor aprecia pe nativi. Acest tranzit ar putea aduce chiar un nou loc de muncă, o promovare sau o deplasare în străinătate, în scop profesional. De asemenea, acest tranzit poate indica o căsătorie.

Balanţele vor avea, în următorul an, noroc în tot ceea ce ţine de învăţare, de dezvoltare personală, de spiritualitate. E posibil chiar să plece în străinătate pentru o perioadă mai lungă de timp sau să facă multe călătorii. Nativii care lucrează cu străini vor fi favorizaţi. Cei care doresc să studieze, vor simţi, de asemenea, influenţa pozitivă a lui Jupiter.

În următorul an, Scorpionii vor fi ajutaţi de Jupiter să se regenereze, să îşi revină după dificultăţile anilor precedenţi. Viaţa sexuală se va îmbunătăţi, fie prin cunoaşterea unui nou partener, fie prin creşterea apetitului sexual. De asemenea, nativii vor avea noroc în tot ceea ce ţine de bani proveniţi de la alte persoane: vor primi un credit, vor reuşi să achite datorii sau vor primi înapoi bani pe care i-au împrumutat altor persoane.

Săgetătorilor, Jupiter le-a putea aduce în viaţă un nou partener, o persoană cu care s-ar putea căsători ulterior şi care ar putea fi de altă naţionalitate. Sau este anul în care vor decide să se căsătorească. Per ansamblu, va fi favorizat orice are legătură cu un parteneriat, indiferent că e vorba de o relaţie sentimentală sau de una profesională.

Pentru Capricorni, urmează un an foarte bun pe plan profesional. Vor schimba jobul, vor fi promovaţi sau decid să accepte un loc de muncă în străinătate. În orice caz: este un an excelent, cel mai bun din ultimii 12. De asemenea, vor fi ocrotiţi de Jupiter pe plan medical: vor găsi un tratament potrivit pentru o boală care îi deranja de ceva vreme, respectiv vor avea în general o condiţie fizică bună.

Vărsătorii s-ar putea îndrăgosti în următorul an. Cei singuri au acum şanse bune să găsească un partener, iar cei care trăiesc deja în cuplu ar putea afla că vor face un copil. Dacă nativii au deja copii, relaţia cu aceştia se va îmbunătăţi. De asemenea, este un an bun pentru a se folosi de talentele pe care le au sau pentru cei care lucrează într-un domeniu care necesită creativitate.

În cazul Peştilor, e posibil ca familia să crească: fie se naşte un copil, fie va exista o căsătorie şi, astfel, se măreşte familia. Este un an bun şi pentru a face schimbări legate de cămin: mutări, renovări, mărirea spaţiului de locuit. Dacă au existat probleme în familie, acum ar putea fi rezolvate şi atmosfera va fi, în general, mai plăcută.

error: Material protejat / opţiune dezactivată