3 astrograme natale gratuite (acţiune pe Facebook)

Ţi-ai dorit mereu să îţi facă cineva o interpretare a astrogramei natale? Acum ai ocazia să primeşti o astfel de interpretare, gratuit.
Până în data de 24 ianuarie 2012 (ora 23.59), organizez o acţiune pe Facebook. Dintre cei care participă la acţiune, voi trage la sorţi trei persoane care vor primi câte o interpretare a astrogramei natale.

Ce cuprinde interpretarea astrogramei natale?
O astfel de analiză cuprinde informaţii detaliate despre personalitate, situaţie financiară, carieră, familie, destin, etc.:
– informaţii despre zodie şi ascendent
– analiza caselor astrologice
– poziţionarea planetelor şi a anumitor puncte importante în case şi zodii: Soare, Lună, Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun, Pluton, Nodul Nord, Punctul norocului, Vertex
– analiza aspectelor formate de planete

Observaţie: În cadrul acestei analize, nu vor fi interpretate tranzitele planetare („Ce mi se va întâmpla în următoarele x zile?” etc.)

Ce trebuie să faci?
1. Pe prima pagină a acestui blog, găseşti imaginea “Facebook”. Dacă ai şi tu un cont în reţeaua Facebook, apasă pe acea imagine.

2. Vei ajunge pe pagina de Facebook “Bristena – Astrologie pentru începători”. Pe acea pagină, apasă pe butonul “Like” şi vei fi conectat(ă) cu pagina mea de Facebook. (Atenţie: Trebuie apăsat butonul „Like” de pe pagina respectivă, nu cel care se află sub acest articol.)

3. Caută un articol de pe acel site care ţi se pare interesant şi scrie dedesubt un comentariu. Textul în sine nu este important – dar vor fi şterse, dacă este cazul, comentariile care conţin insulte, limbaj licenţios/pornografic, link-uri către alte pagini de internet, reclamă.

Dintre toţi participanţii, voi trage la sorţi trei persoane. În 25 ianuarie 2012, voi anunţa cine urmează să primească o interpretare a astrogramei natale.

Succes tuturor!

error: Material protejat / opţiune dezactivată