6 mai 2012: Lună plină în Scorpion

Duminică, 6 mai 2012, se formează Lună plină în Scorpion. Această Lună plină va fi cea mai mare şi luminoasă din întregul an 2012.
Luna plină în Scorpion vorbeşte despre renaştere. Puţini sunt, însă, cei care vor avea o zi benefică. Valorificată în sens pozitiv, renaşterea ar putea fi pe plan sexual: vom avea libidoul crescut, ceea ce – în unele cazuri – poate duce la o renaştere în cadrul unei relaţii amoroase.
Fiind activată axa Taur-Scorpion, ne vom gândi foarte mult la situaţia financiară, la valorile materiale şi morale, dar şi la dorinţele noastre cele mai ascunse. Iar aceste gânduri s-ar putea să nu ne bucure pe toţi, având în vedere că ne confruntăm (cei mai mulţi dintre noi) cu probleme de ordin financiar. Unele frustrări ar putea apărea mai ales după ora prânzului, când Luna şi Jupiter se află în opoziţie.
Luna nouă în Scorpion scoate la iveală secrete şi stârneşte în noi dorinţa de răzbunare. Tot în 6 mai se formează opoziţia Mercur-Saturn, care ar putea duce la conflicte. Apar neînţelegeri şi ne va fi greu să ne exprimăm şi să ne concentrăm. Prin urmare: există şanse mari să aflăm anumite lucruri care vor duce la certuri. Dacă va fi cazul, încercaţi să nu vă lăsaţi copleşiţi de gândurile de răzbunare. S-ar putea să faceţi ceva ce veţi regreta 1-2 zile mai târziu, după ce trec aspectele tensionate numite mai sus.

Berbecii ar putea să îşi regleze, în această zi, unele treburi ce ţin de bani, mai ales dacă e vorba de banii altor persoane. De asemenea, nativii ar putea avea o zi minunată pe plan sexual. Condiţia ca totul să decurgă bine este să analizeze bine cât cer şi cât sunt dispuşi să ofere.

Taurii ar putea trece prin unele certuri cu partenerul de viaţă, mai ales dacă încearcă să arate că ei sunt cei care domină în cuplu. Ar fi bine să încerce să mai lase puţin de la ei, spre binele relaţiei.

Luna plină le-ar putea aduce Gemenilor unele neplăceri legate de locul de muncă sau de sănătate. Ar putea afla unele informaţii pe care nu le deţineau până acum. Dacă apar probleme cu şeful, nu luaţi decizii pripite.

Racii care sunt singuri vor dori mai mult decât în alte zile să se implice într-o relaţie romantică şi ar fi chiar dispuşi să rişte multe în acest sens. Cei care au deja un partener sau copii: atenţie, s-ar putea să apară unele discuţii în contradictoriu.

Leii vor fi preocupaţi de chestiuni ce ţin de cămin. Există riscul de ceartă cu familia, mai ales dacă au tot amânat diverse lucruri (reparaţii, etc.) sau dacă au neglijat persoanele iubite în favoarea serviciului.

Fecioarele ar putea afla unele informaţii interesante. Dacă doresc să discute chestiuni intime, ar putea avea succes. Important este, însă, ca nativii să fie cât mai discreţi: orice bârfă ar putea duce la conflicte cu cei din jur.

Celor născuţi în Balanţă Luna plină le aduce, mai mult decât altor zodii, gânduri ce ţin de parteafinanciară. Ar putea simţi că pierd controlul asupra problemelor financiare şi sunt posibile certuri pe această temă.

Scorpionii vor dori să fie în centrul atenţiei şi să se impună în orice discuţie. Vor fi foarte emoţionali şi ar putea „exploda” oricând, fără a fi dispuşi să cedeze. Le recomand nativilor să se folosească mai degrabă de şarmul lor (şi nu de agresivitate) pentru a convinge lumea.

Săgetătorii au nevoie de linişte şi vor ca toţi să îi lase în pace. Dacă nu se întâmplă asta, sunt posibile conflicte cu cei din jur. De asemenea, probabil vor afla un secret sau vor divulga cuiva un secret.

Capricornii s-ar putea implica într-o cauză ce vizează un grup de persoane. Dacă nu vor reuşi, însă, să capete într-un anumit cerc de persoane rolul pe care îl doresc, e posibil să se ajungă la conflicte.

Vărsătorii ar putea avea succes pe plan social, mai ales în carieră, dacă se implică în ceva ce le place şi luptă pentru a obţine ceea ce vor. Le recomand, însă, să fie atenţi peste ce cadavre calcă: în această zi, conflictele pândesc la tot pasul.

Peştii vor fi preocupaţi de tot ce ţine de spiritualitate. Este important, însă, să nu se lanseze în discuţii în contradictoriu pe teme ce ţin de religie, filosofie, etc., pentru că ar putea părea de-a dreptul fanatici.

error: Material protejat / opţiune dezactivată