Cadou în funcţie de zodie: Cadouri ideale pentru Berbec

Vrei să cumperi un cadou pentru un Berbec, dar nu ştii ce să alegi? Află care este cadoul ideal pentru persoanele născute în această zodie.

cadou berbecBerbecii sunt persoane foarte active, impulsive şi nerăbdătoare. În special bărbaţilor născuţi în această zodie le plac gadgeturile şi “jucăriile pentru băieţi mari”. Nativii îşi doresc lucruri cât mai interesante, care îi intrigă sau care reprezintă o provocare.
Ca o idee generală, indiferent că vrei să cumperi un cadou pentru un domn sau o doamnă: Berbecul e foarte nerăbdător şi probabil va rupe repede ambalajul în care ai împachetat cadoul. Prin urmare, nu trebuie să-ţi baţi capul să îl împachetezi meticulos: important e ce e în pachet.

La fel de important e să ştii că Berbecii sunt aproape “obsedaţi” de hobby-urile lor. Dacă vrei să îi faci o mare bucurie, urmăreşte cu atenţie ce îi place să facă şi dăruieşte-i, de exemplu, un obiect pe care l-ar putea folosi pentru a se dedica pasiunilor sale. Dacă îi place să pescuiască, dăruieşte-i o undiţă. Îi place să danseze? Atunci oferă-i un cupon pentru a participa la un curs de dans.

Cadouri pentru bărbatul Berbec

După cum scriam mai sus, Berbecilor le plac gadgeturile. Un bărbat născut în această zodie va fi foarte fericit dacă îi cumperi cel mai nou dispozitiv de navigare pentru maşina sa, o dronă, un elicopter teleghidat sau o maşinuţă teleghidată. Dacă ataşezi acestor “jucării” şi o camera foto GoPro, va fi în al nouălea cer! O idee la fel de bună ar fi să îi cumperi un model nou de smartphone.

În cazul în care nu îţi permiţi sau nu doreşti să plăteşti atât de mult pentru un cadou, poţi să îi dăruieşti Berbecului un joc – indiferent că e vorba de unul clasic sau de un joc pentru computer sau consolă. De asemenea, Berbecilor le plac obiectele ascuţite şi lucrurile ce ţin de foc, de exemplu un cuţit de vânătoare, un briceag sau un set pentru preparat carne la grill ar fi cadouri potrivite. Nu în ultimul rând, Berbecii sunt foarte activi, deci un cadou bun ar fi o bicicletă, o pereche nouă de pantofi pentru alergat, bocanci noi cu care să facă drumeţii, un bilet la un eveniment sportiv.
Dacă decizi să îi cumperi o bijuterie, trebuie să ştii că metalul Berbecului e fierul. Un inel ar fi potrivit, dar să nu fie din aur. Ideal ar fi să fie din fier sau dintr-un metal argintiu. De asemenea, o brăţară din piele sau un ceas ar fi o opţiune bună.

Cadouri pentru femeia Berbec

Unei doamne născute în această zodie îi poţi oferi oricând o bijuterie. Important e să fie una cât mai mare. De preferat ar fi să îi dăruieşti cercei sau un lănţişor. Dacă bijuteria e cu o piatră preţioasă, ideal ar fi să alegi diamantul, întrucât acesta le aduce noroc Berbecilor. Această zodie domină capul şi faţa, deci un cadou bun pentru o doamnă Berbec ar fi un cupon pentru un salon de infrumuseţare sau pentru coafor. De asemenea, ai putea să îi oferi produse cosmetice: o trusă de machiaj, cremă de faţă, etc.

În cazul în care vrei să îi dăruieşti flori, următoarele ar fi perfecte: crin, mac roşu, brânduşe, narcise, floarea soarelui.

Cadoul ideal pentru o altă zodie: aici.

error: Material protejat / opţiune dezactivată