Cadou în funcţie de zodie: Cadouri ideale pentru Taur

Vrei să cumperi un cadou pentru un Taur? Pentru ziua de naştere, Crăciun sau alte ocazii: află care este cadoul ideal pentru persoanele născute în această zodie.

cadou taurPersoanelor născute în zodia Taurului le plac cadourile practice, dar apreciază şi luxul şi mâncarea bună. Indiferent de ce sex e Taurul căruia vrei să îi faci un cadou, un set de borcănaşe cu condimente sau o invitaţie la masă va fi un cadou pe placul său. Ideal ar fi ca mâncarea să fie gătită de tine: Taurului îi place să ştie că persoana iubită s-a gândit la el şi că şi-a dat silinţa pentru a-i face cadoul perfect. Le fel de potrivit ar fi un cupon pentru un curs unde poate învăţa să gătească meniuri sofisticate.

Taurii sunt persoane cărora le place să petreacă mult timp în natură. O excursie sau o drumeţie s-ar potrivi pe post de cadou. Poţi, eventual, să îmbini pasiunea lor pentru mâncare cu dragostea pentru natură şi să inviţi nativul la un picnic în aer liber.

Zodia Taurului domină zona gâtului şi corzile vocale. Prin urmare, nativii sunt mari iubitori de muzică. Vor aprecia întotdeauna un CD cu muzică bună sau bilete la un concert. În special dacă e vorba de o doamnă, i-ai putea cumpăra o eşarfă sau un lănţişor. Dacă Taurului căruia îi cumperi cadoul îi place să cânte, i-ai putea dărui o ghitară sau să preiei costurile pentru un curs de muzică (instrument sau canto).
Taurii pun mare accent pe simţul tactil şi le place să se simtă confortabil. Deci i-ai putea cumpăra persoanei iubite o pătură din caşmir sau un halat de baie pufos şi călduros. Important este, în cazul oricărui tip de îmbrăcăminte, să nu fie din material sintetic, ci din fibre naturale (bumbac, mătase, etc.). O idee bună ar fi şi un cupon pentru masaj sau pentru un weekend la spa.

Cadouri pentru bărbatul Berbec

Bărbatului Taur îi place să petreacă mult timp în natură, dar şi să lucreze, să producă ceva cu mâinile sale. Poate e o idee bună să îi cumperi o pereche nouă de bocanci pentru când pleacă pe munte sau diverse ustensile cu care să lucreze în grădină. De asemenea, Taurul acordă o mare importanţă confortului din propriul cămin. I-ai putea cumpăra un fotoliu nou, de preferat unul care face masaj. Pentru aparatementul său sau pentru la birou i-ai putea dărui o plantă.

Cadouri pentru femeia Taur

Doamnelor născute în această zodie la place la nebunie parfumul. I-ai putea dărui un parfum sau lapte de corp cu miros floral. O cutie de praline, mănuşi din piele fină, o pijama sau o cămaşă de noapte din bumbac pur, un fular din caşmir sau o eşarfă din mătase ar fi, de asemenea, cadouri potrivite. În cazul în care vrei să îi cumperi o bijuterie, ideal ar fi un colier. Ca piatră preţioasă (indiferent pentru ce bijuterie) ar fi bine să alegi smaraldul.
Florile ideale pentru a fi dăruite Taurilor sunt trandafirii roşii, freziile, margaretele, narcisele, ciclamele, liliacul (mai ales alb), florile de măr, trandafirul chinezesc, crinul.

Cadoul ideal pentru o altă zodie: aici.

error: Material protejat / opţiune dezactivată