Cadoul ideal pentru Săgetător

cadou sagetatorDacă dorești să îi faci un cadou unei persoane născute în zodia Săgetătorului, trebuie să știi că este o fire aventurieră, îi place să călătorească și să învețe lucuri noi, mai ales dacă e vorba despre alte culturi. Sunt persoane optimiste și cu un dezvoltat simț al umorului. De asemenea, nativilor le place să petreacă timpul împreună cu prietenii, deci s-ar bucura dacă organizezi o petrecere surpriză.
Săgetătorii sunt foarte activi și le place să practice diverse sporturi, deci unui nativ i-ai putea dărui o bicicletă, o pereche nouă de pantofi pentru alergat, un abonament la o sală de fitness.
Indiferent de sexul persoanei iubite, i-ai putea dărui tot ce tine de călătorie: o valiză nouă, un ghid turistic, un bilet de avion spre o destinație exotică, o excursie (de preferat în străinătate) sau o camera foto pentru a fotografia toate locurile pe care le vizitează. Pentru că le plac lucrurile exotice, extravagante, deosebite, s-ar bucura și de un bilet la circ. Și, fiindcă vorbim de bilete: un spectacol de comedy standup ar fi, de asemenea, o alegere bună.
O carte ar fi un cadou potrivit, pentru că nativilor le place să învețe lucruri noi. Ideal ar fi să îi dăruiești o carte despre alte țări sau culturi. Cărțile de specialitate sunt și ele potrivite, la fel ca un abonament pentru reviste precum National Geographic. Dacă Săgetătorului din viața ta îi place să gătească, dăruiește-i o carte de bucate în care sunt prezentate mâncăruri tradiționale din alte țări. Poate ar fi o idee bună să îi cumperi un CD cu înregistrarea unei cărți sau un ebook reader: Săgetătorul e mereu în mișcare sau călătorește, deci aceasta ar fi o soluție practică și binevenită.
Bărbatul Săgetător va fi foarte fericit dacă îi cumperi echipament sportiv (mai ales pentru sporturi extreme) sau bilete pentru diverse evenimente sportive. De asemenea, persoanele născute în această zodie sunt foarte pasionale. În special bărbatul Săgetător se va bucura dacă îl suprinzi cu ceva nou în dormitor, de exemplu dăruindu-i jucării erotice sau un număr de striptease.
Doamnele Săgetător sunt, și ele, foarte active. Un abonament la o sală de fitness sau pentru un curs de dans sau de yoga, pilates, karate, etc. ar fi pe placul lor. Dacă persoana iubită e foarte ocupată, i-ai putea dărui un aparat cu care poate face sport în propriul cămin, de exemplu o bicicletă medicinală. Dacă dorești să îi oferi îmbrăcăminte, trebuie să știi că îi plac lucrurile comode, stil sport sau casual. Nu în ultimul rând, un cadou potrivit pentru o femeie născută în această zodie ar fi un cățel, o pisică sau un alt animal – dar asigură-te că are posibilitatea să țină în condiții optime un animal.
Dacă îi oferi unui Săgetător o bijuterie, ar fi bine să fie una cu turcoaze (peruzele) sau cu rubine.
În cazul în care îi oferi flori persoanei născute în această zodie, ideale ar fi daliile, hortensiile, garoafele, gentiana, gălbenelele, gura leului.

Cadoul ideal pentru o altă zodie: aici.