Jupiter retrograd în Scorpion 2018: Horoscop pentru Fecioară

Jupiter tranzitează zodia Scorpionului şi va fi retrograd în această zodie între 8 martie – 10 iulie 2018. Ce anume reprezintă tranzitului lui Jupiter prin Scorpion şi mai ales cum ne influenţează perioada de retrogradare afli din articolul Jupiter retrograd în Scorpion, în anul 2018. Respectivele informaţii nu le repet şi în acest articol: aici îţi dau detalii despre efectul perioadei de retrogradare asupra persoanelor născute în zodia Fecioarei.

 

Între octombrie 2017 şi noiembrie 2018, Jupiter – planeta dezvoltării, a optimismului şi a norocului – le aduce Fecioarelor multe schimbări şi oportunităţi legate de drumuri scurte, de comunicare, de relaţia cu fraţii/surorile şi de învăţat. Vor trebui să facă mai multe drumuri decât până acum, de exemplu să facă naveta. Sunt favorizaţi elevii şi studenţii, care învaţă cu mai multă uşurinţă în această perioadă, dar şi persoanele care comunică mult, verbal sau în scris (jurnaliştii, scriitorii, etc.).

În perioada de retrogradare a lui Jupiter, s-ar putea să iei din nou legătura cu nişte foşti vecini sau să comunici mai mult cu fraţii/surorile. Poate chiar planifici o excursie cu aceştia. Dacă nu ai făcut anumite cursuri cu ceva timp în urmă şi îţi lipseşte o diplomă, acum e un moment bun pentru a face cursul respectiv. În acelaşi timp, perioada aceasta e foarte bună pentru a-ţi analiza gândurile, pentru a ţi le ordona, pentru a-ţi da seama care sunt priorităţile tale – şi mai ales ce schimbări trebuie să faci în viaţa ta pentru a-ţi atinge ţelurile. Când Jupiter revine din retrogradare (10 iulie), ar trebui să ai un plan bine pus la punct, pe care tot Jupiter te va ajuta să îl pui în aplicare.