Jupiter retrograd în Scorpion 2018: Horoscop pentru Peşti

În anul 2018, Jupiter va fi retrograd în zodia Scorpionului, anume în perioada 8 martie – 10 iulie 2018. Citeşte acest articol pentru a afla ce anume le pregăteşte Jupiter retrograd persoanelor născute în zodia Peştilor. Dacă doreşti să citeşti informaţiile generale despre tranzitul lui Jupiter prin Scorpion şi despre influenţa sa în perioada de retrogradare, le găseşti în articolul Jupiter retrograd în Scorpion, în anul 2018.

 

Despre Jupiter se spune că lărgeşte orizonturile, fiindcă e planeta expansiunii, a dezvoltării, a potimismului. În cazul Peştilor, Jupiter în Scorpion (octombrie 2017 – noiembrie 2018) lărgeşte la propriu orizonturile, fiindcă nativii au şanse bune să călătorească, în special spre locuri lângă apă. În plus, Peştii îşi pot lărgi şi la figurat orizonturile, fiindcă învaţă mai uşor şi doresc să afle mai multe despre religie, filosofie, doctrine, moduri de gândire, etc.

Cât timp Jupiter e retrograd (8 martie – 10 iulie), e bine să îţi analizezi diverse idei şi principii şi/sau relaţia ta cu religia. S-ar putea să îţi dai seama că anumite concepte nu te mai reprezintă şi că e cazul să îţi schimbi modul de gândire sau felul în care lupţi pentru a convinge lumea că respectivele concepte sunt corecte. De asemenea, e o perioadă bună pentru a te apuca de studiu, mai ales dacă doreai de mai mult timp acest lucru, dar l-ai tot amânat. Dacă ai avut anumite probleme legale, s-ar putea ca acum să îţi vină idei bune cum să le rezolvi.

Scriam mai sus că îţi vei dori să călătoreşti mai mult. Poate fi vorba inclusiv despre călătorii imaginare – vei simţi nevoia să evadezi din realitate, să visezi cu ochii deschişi, să “călătoreşti” spre o altă lume citind o carte sau vizionând un film, etc. Dar sunt şanse bune să călătoreşti şi fizic. Important este, în perioada de retrogradare, să faci tu activ ceva în acest sens, nu doar să aştepţi. Dacă vorbim despre aşteptat: în cazul în care aştepţi de ceva vreme după nişte documente sau bani care să îţi permită să călătoreşti, e posibil să le primeşti în perioada de retrogradare a lui Jupiter sau imediat ce acesta va fin din nou în mişcare directă.