Jupiter retrograd în Scorpion 2018: Horoscop pentru Rac

În perioada 8 martie – 10 iulie 2018, Jupiter va fi retrograd în Scorpion. Ce anume le pregăteşte Jupiter retrograd persoanelor născute în zodia Racului, afli din acest articol. Informaţii generale despre semnificaţia lui Jupiter atunci când trece prin Scorpion şi despre perioada de retrogradare am scris detaliat în articolul Jupiter retrograd în Scorpion, în anul 2018.

 

Jupiter în Scorpion influenţează pozitiv relaţiile romantice ale Racilor, dar şi relaţia cu copiii. Jupiter este planeta optimismului, a dezvoltării, a norocului. Prin urmare, Racii care nu şi-au găsit încă perechea au şansa să înceapă acum o nouă relaţie romantică. Dacă deja ai un partener/o parteneră, Jupiter aduce unele schimbări: poate fi vorba despre a face pasul următor în relaţie (logodnă, căsătorie) sau, dacă relaţia nu merge bine, poate vei decide să îi pui capăt. Dar chiar şi în cazul unei rupturi, Jupiter te va ajuta să treci bine peste despărţire.

Persoanele născute în această zodie, în special cele de sex feminin, vor avea şanse mai bune să conceapă un copil. Dacă deja ai copii, relaţia cu aceştia ar trebui să fie foarte bună între octombrie 2017 – noiembrie 2018.

Când Jupiter e retrograd, între 8 martie – 10 iulie, Racii singuri ar putea începe o relaţie cu o persoană pe care deja o cunosc de mai multă vreme, dar de care până acum nu au fost interesaţi pe plan romantic – sau ar putea începe din nou o relaţie cu un fost partener/o fostă parteneră. Nativii care trăiesc într-o relaţie care nu îi împlineşte se vor gândi mult dacă e cazul să îi pună capăt şi să meargă mai departe. Jupiter retrograd îţi va da curaj să faci acest pas şi, dacă nu apar alte probleme în astrograma ta personală, te va ajuta să iei decizia cea mai bună. Când este vorba despre relaţia cu copiii, Jupiter retrograd te va ajuta mai ales dacă ai avut o ceartă cu copilul tău şi nu ai mai vorbit de ceva vreme cu el.

Un alt aspect influenţat pozitiv de Jupiter sunt talentele pe care acum le (re)descoperi. În special în perioada cât e retrograd, e momentul să te ocupi mai mult de pasiunile şi talentele tale.