Jupiter retrograd în Scorpion 2018: Horoscop pentru Taur

Jupiter tocmai se află în zodia Scorpionului, iar, în perioada 8 martie – 10 iulie 2018, va fi retrograd. Dacă doreşti să afli mai multe despre semnificaţia tranzitului lui Jupiter prin Scorpion şi mai ales cum ne influenţează perioada de retrogradare, te rog să citeşti articolul Jupiter retrograd în Scorpion, în anul 2018. În articolul de faţă nu repet acele informaţii, ci îţi prezint horoscopul lui Jupiter retrograd pentru cei născuţi în zodia Taurului.

 

Jupiter este planeta care domină optimismul şi norocul, dar şi expansiunea, creşterea, dezvoltarea. Atunci când se află în Scorpion (octombrie 2017 – noiembrie 2018), le aduce persoanelor născute în Taur veşti bune, şanse şi evoluţie pe plan matrimonial. Prin urmare, Taurii care înca nu au găsit un partener sau o parteneră au şansa să îl/o găsească acum. Cei care sunt deja într-o relaţie ar putea face pasul următor, anume să se logodească sau să se căsătorească. Iar nativii care sunt deja căsătoriţi ar putea simţi o schimbare (în cele mai multe cazuri pozitivă) în căsnicie.

Relaţiile conjugale nu sunt, însă, singurele pe care Jupiter le influenţează pozitiv: poate fi vorba şi despre alte relaţii, inclusiv despre unele profesionale. Deci nu e exclus ca, între octombrie 2017 şi noiembrie 2018, să apară un nou parteneriat profesional, un contract, o asociere.

În perioada în care Jupiter e retrograd, apar mai puţine şanse pe planurile enumerate mai sus sau anumite procese durează mai mult, apar amânări. Vor exista mai puţini factori care te influenţează dinspre exterior, dar acum şansele ţi le creezi singur/ă. Dacă, de exemplu, treci printr-o perioadă dificilă în relaţia matrimonială, poate acum găseşti o metodă prin care să rezolvi problemele. Poate fi, însă, şi vorba despre faptul că decizi să faci o schimbare majoră, de exemplu acum ai putea prinde curaj să te desparţi de partener/ă. Chiar dacă situaţia este neplăcută, Jupiter îţi va da destulă putere şi încredere, iar până la urmă lucrurile vor ieşi în avantajul tău (dacă nu apar alte tranzite negative în astrograma natală). De asemenea, Jupiter retrograd te-ar putea determina să reiei legătura cu un fost partener/o fostă parteneră sau cu o persoană cu care ai fost cândva asociat/ă pe plan profesional.