Jupiter retrograd în Scorpion 2018: Horoscop pentru Vărsător

În perioada 8 martie – 10 iulie 2018, Jupiter va fi retrograd în zodia Scorpionului. Aici îţi spun cum influenţează Jupiter retrograd persoanele născute în Vărsător. Pentru a afla informaţiile generale despre tranzitul lui Jupiter prin Scorpion şi despre perioada în care este retrograd, te rog să citeşti articolul Jupiter retrograd în Scorpion, în anul 2018.

 

Pentru Vărsători, şederea lui Jupiter în Scorpion, între octombrie 2017 – noiembrie 2018, aduce schimbări importante pe plan profesional şi care ţin de statutul social. Jupiter e planeta dezvoltării şi a optimismului, deci ai şanse bune să “creşti” pe planurile menţionate. În carieră, poate fi vorba despre o promovare, despre găsirea sau schimbarea unui loc de muncă, de mărirea echipei, de o mărire de salariu. Pe plan personal, vei ieşi mai mult în evidenţă şi e posibil să ţi se schimbe statutul social, de exemplu fiindcă te logodeşti, te căsătoreşti sau devii (încă o dată) părinte.

În perioada de retrogradare (8 martie – 10 iulie), şansele de a face schimbări nu vin atât de mult (poate chiar deloc) din exterior, ci din interiorul tău. Gândeşte-te bine dacă te satisface actualul loc de muncă sau dacă vrei să îl schimbi. Sau poate e cazul să faci un curs de formare profesională, să îţi (re)descoperi şi dezvolţi anumite talente, etc.

La fel, s-ar putea să existe nemulţumiri pe plan personal pe care acum poţi să le îndrepţi. Când vine vorba despre schimbarea statutului social, poate fi vorba inclusiv despre divorţ, mai ales dacă te gândeai deja de mai multă vreme la această opţiune. În plus, fiind vorba de Scorpion, care scoate la suprafaţă diverse secrete, poate afli despre partener(ă) unele lucruri care te fac să vrei o schimbare.

Între martie-iulie este momentul cel mai potrivit pentru a analiza toate aceste lucruri. Jupiter te va ajuta să iei decizia cea mai bună pentru tine şi, dacă decizi să faci anumite schimbări, îţi va da curajul şi puterea necesare pentru a-ţi concretiza planurile.