Previziuni astrologice pentru 2015: cele mai importante tranzite

previziuni 2015

 

După trei ani în care careul Uranus-Pluton ne-a dat mari bătăi de cap, acest aspect dificil se formează încă o dată în martie 2015, apoi „scăpăm” de el – ceea ce nu înseamnă, însă, că ni se rezolvă toate problemele. În anul 2015, Mercur, Venus, Jupiter şi Saturn vor fi, în diverse perioade, în mişcare retrogradă, afectându-ne mai degrabă în mod negativ. În videoclipul de mai jos aflaţi toate informaţiile despre cele mai importante tranzite ale anului:

 

Mercur retrograd în 2015:

– 22 ianuarie – 11 februarie (Vărsător)

– 19 mai – 12 iunie (Gemeni)

– 18 septembrie – 10 octombrie (Balanţă)

 

Saturn s-a mutat în Săgetător la finalul lui 2014, noua poziţie a Marelui Malefic urmând să ne afecteze până în 2017. Între martie-septembrie 2015 va fi retrograd, revenind, pentru două luni şi jumătate, în Scorpion.

 

Jupiter se află în Leu, zodie în care e retrograd până în aprilie. În august 2015, Jupiter trece din Leu în Fecioară.

 

Venus – planeta dragostei, a frumosului, dar şi a banilor – se va afla în mişcare retrogradă între 25 iulie şi 6 septembrie 2015.

 

În videoclipul de mai jos, explic ce înseamnă toate aceste tranzite pe plan personal şi la nivel global. În plus: în zilele următoare, voi publica horoscopul fiecărei zodii pentru anul 2015. Un horoscop detaliat, cu informaţii pentru fiecare lună în parte. Urmăreşte, deci, pagina mea de internet, pagina de Facebook sau canalul de YouTube, dacă vrei să ştii ce îţi rezervă astrele pentru anul 2015: detalii despre sănătate, dragoste, carieră, bani, relaţii.

 

Editare ulterioară: Am publicat, între timp, şi horoscopul pentru Berbec, Taur şi Gemeni. Videoclipurile pentru celălalte zodii le voi publica în zilele ce urmează.

error: Material protejat / opţiune dezactivată